Fontgrootte: +

K: Op stap met de grootouders

Ontwerp-zonder-titel-5

Vrijdagmiddag heerste een gezellige drukte aan onze schoolpoort. Heel wat grootouders stonden klaar om samen met hun kleinzoon en/of kleindochter op stap te gaan. 
De weergoden stelden ons nog even op de proef, maar beslisten uiteindelijk dat het toch maar beter was om de hemelsluizen weer dicht te gooien en zelfs af en toe een streepje zon op ons af te sturen. 

Met hun grootouder aan de hand trokken de kleuters op pad op zoek naar een muis, een poes, een hond en ... en kindje. Eens ze al deze figuren gevonden hadden, kwamen we aan op onze bestemming, waar we de grootouders eerst verrasten met een lied over de figuren die we de hele weg gevolgd hadden. Vol enthousiasme zongen de kleuters voor hun grootouders. Na een welverdiend applaus werden groot en klein verwend met een lekker ijsje en was er nog even tijd om te spelen of gezellig met elkaar te keuvelen.

Dankjewel aan iedereen die erbij was!


Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

24 februari 2024
06 november 2023
19 oktober 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023