L2 MuZee

Vandaag trokken we met de 2des richting MuZee in Oostende. Eerst kregen we een rondleiding in het museum en bekeken we heel wat kunstwerken van onder andere James Ensor en Léon Spilliaert. Daarna mochten we zelf aan de slag gaan in het atelier. We werkten met allerlei materialen: verf, inkt, houtskool, wasco, potlood en we experimenteerden volop.  Zo kropen we even in de huid van een echte kunstenaar. 

Lees Meer
  164 Hits

L2 René Magritte

Vorige week werkten we in de lessen muzische rond de kunstenaar René Magritte. Nadat we enkele kunstwerken van dichtbij bekeken hadden, gingen we zelf aan de slag. En de resultaten mogen zeker gezien zijn!  

Lees Meer
  160 Hits

L2 Gezonde voeding en gezond bewegen

We sloten het schoolthema rond gezonde voeding en gezond bewegen af met een hoekenwerk voor alle leerlingen van het 2de leerjaar.  Het werd een leuke, sportieve en creatieve namiddag.

Lees Meer
  151 Hits

L2 Pyjamadag - Bednet

Door vandaag in onze pyjama naar school te komen, steunen wij alle kinderen en jongeren die dit wegens ziekte jammer genoeg niet kunnen.

Lees Meer
  187 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.