L2 MuZee

Als wij niet naar het museum kunnen gaan, dan komt het museum naar ons! 
Via een virtueel museumbezoek maakten we kennis met enkele kunstwerken waarin het thema 'ZEE' centraal stond.
We kregen eerst een korte beschrijving van het kunstwerk en werden uitgenodigd om samen met de gids naar het werk te kijken, luidop antwoord te geven op enkele vragen of 'live' met de gids mee te doen. Nadien gingen we zelf aan de slag en maakten we ons eigen 'zeeschilderij'. 


 • Lees Meer
    171 Hits
  171 Hits

  L2 Brandveiligheid op school

  In de les wereldoriëntatie werkten we vandaag rond brandveiligheid op school. In kleine groepjes trokken we doorheen de school op zoek naar brandalarmen, brandblusapparaten, bordjes met nooduitgang, ... We leerden heel wat bij rond brandveiligheid en weten nu ook wat we moeten doen bij een evacuatie.


 • Lees Meer
    186 Hits
  186 Hits

  L2 Jeugdboekenmaand

  De maand maart is traditioneel de jeugdboekenmaand. En dit jaar is het feest, want de jeugdboekenmaand viert zijn 50ste verjaardag! Ook wij vieren mee. We kregen hiervoor een boeken-feestpakket van de bib. We maken vlaggetjes, versieren de affiche en doen alvast ons best om deze maand extra veel te lezen.  Want boeken lezen, dat is een feest!
 • Lees Meer
    188 Hits
  188 Hits

  L2 Radio Gaga

  Op vrijdag 5 maart was het onze 2de beurt om de liedjes te kiezen voor Radio Gaga. De meisjes van de klas maakten een fantastisch dansje op het lied 'Het huis Anubis'. Het werd een leuke middag! 


 • Lees Meer
    164 Hits
  164 Hits