L2 Een brief voor Sinterklaas

Deze week schreven we een brief aan de Sint. Daarin staat onder andere hoeveel jaar we zijn en waarom we het afgelopen jaar zo flink zijn geweest. Samen met een mooie tekening ging die brief de brievenbus in (Natuurlijk nadat we eerst hadden geleerd wat we allemaal op de envelop moeten schrijven.)! Nu maar hopen dat de Sint alle brieven goed ontvangt.  

Lees Meer
  87 Hits

L2 Voetbal

Woensdag kwamen we in de kleuren zwart, geel en rood naar school. Op die manier willen we meesupporteren voor onze Rode Duivels in Qatar. Op donderdagmiddag gaven enkele leerlingen uit de drie klassen het beste van zichzelf tijdens een spannende voetbalmatch. Langs de zijlijn stonden heel wat enthousiaste supporters!!

Lees Meer
  73 Hits

L2 De Sint 'in een nieuw jasje'.

Alle leerlingen van het 2de leerjaar kijken vol spanning uit naar de komst van Sinterklaas. Die lieve man met zijn witte baard, mijter, rode mantel, mooie staf, ... . Maar hoe zou de Sint eruitzien indien de leerlingen van het 2de hem mochten aankleden? Een hippe broek, een zachte jas, fluokleren, ... . ? Vandaag lieten we onze fantasie de vrije loop en gebruikten we verschillende stofjes, knoopjes en stukjes wol om de Sint in een nieuw jasje te steken. Wat een creatieve resultaten! We zullen de Sint zeker vragen wat hij ervan vindt! 

Lees Meer
  128 Hits

L2 Atlantikwall

Naar aanleiding van ons werothema 'novemberfeesten' brachten we vandaag een bezoek aan Atlantikwall in Raversijde, één van de bestbewaarde restanten van de Duitse verdedigingslinie. We liepen er door het stelsel van loopgangen, bezochten enkele bunkers en barakken waarin de soldaten sliepen en konden heel wat dingen uit de tijd van toen met onze eigen ogen bewonderen.

Lees Meer
  170 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

04 september 2022
23 oktober 2022
14 september 2022

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.