theatervoorstelling Gusta 'Rotzooi'

Maandagnamiddag 16 januari werd ons project rond afval geopend met een hilarische, verbazende en soms ook ondeugende show! Alle kleuters en juffen genoten er van ! Geniet met ons mee met de volgende foto's :

Lees Meer
  247 Hits

K3: Toneel Kerstverhaal

Het derde kleuter mocht het laatste kaarsje van de adventskrans aansteken.  Ze hadden een toneeltje voorbereid. Het Kerstverhaal werd uitgebeeld door enkele kleuters.

Lees Meer
  154 Hits

K3B: Kerstfeestje in de klas

Er lag een cadeautje in de kring.  Een muzikaal pak. We mochten het pakje doorgeven. Telkens wanneer de muziek stopte, mochten we een laagje van het cadeautje verwijderen. Er stond telkens een opdracht op.  Wanneer we de opdracht goed uitvoerden, mochten we het pakje terug doorgeven. Helemaal op het einde zat er een verrassing in het cadeautje. Lekkere wafels!

Lees Meer
  149 Hits

Kleuter : Sinterklaasfeest

Op maandag 5 december kwam Sinterklaas op bezoek met twee van zijn Pieten.  Wat was de Sint blij toen alle kleuters hem verrasten met een liedje, dansje en een versje! En de Pieten? Die danste mee en deden een beetje gek.

Sint bracht speelgoed naar alle klassen en elke kleuter kreeg een zakje vol lekkers mee naar huis.

Dank u Sinterklaasje!, en ... tot ziens.

Lees Meer
  329 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

09 september 2022
04 september 2022

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.