Halloweenvibes

​De monsters van het vierde werden nog eens losgelaten! 

4A bracht een gedicht 'De Enge Club' van Shell Silverstein. Die filmpjes staan op de Classroom van 4A.

4B danste er op los op de tonen van 'Halloween' van de Mkids.

 • Lees Meer
    192 Hits
  192 Hits

  Juf Heidi en Juf Joke doen de groetjes

  Hey lieve kinderen van het vierde! 

  Via de blog willen wij laten weten dat we jullie enorm missen. We zijn er zeker van dat juf Cindy en juf Sara jullie perfect opvangen en les geven. Zo weten jullie al een beetje hoe het volgend jaar zou kunnen zijn :) 

  Gelukkig is het hier ook heel tof en amuseren we ons ook met de kinderen van het vijfde. Via de blog van de Puuravontuurklassen kunnen jullie al een beetje zien wat jullie te wachten staat  in april. Dan is het jullie beurt.

  Dikke knuffels vanuit Han-sur-Lesse!

  Juf Heidi en juf Joke

  Lees Meer
    354 Hits
  354 Hits

  Valies klaar... ready to take off

  Ondertussen is ieders valies klaar en zijn de kriebeltjes ook al aanwezig.

  De directeur/ juffen/meester/ begeleiders volgen de media op de voet en de gîte in Han-sur-Lesse werd ook nog opgebeld: alles blijft door gaan! Woop woop!

  We houden jullie op de hoogte voor de laatste wijzigingen. Volg de blog vanaf morgen via 'varia - puuravontuurklassen'.

  Deze blog wordt elke dag tijdens de PuurAvontuurklassen voorzien van heel veel foto's van uw uk. Door de corona zijn de afspraken in de gîte enorm streng en is de toegang tot de refter alleen toegankelijk tijdens het eten. Dat is nu net de enige plaats waar er wifi is. We doen er echter alles aan om de blog goed bij te houden. Meer info volgt morgen als we ter plaatse zijn.

  Tijdens deze uitstap zullen de klassen van het vierde en 3C in de goeie handen zijn van juf Sara (4A), juf Cindy (4B), juf Els (3C).

  Tot morgen om 8.00 uur aan de Sporthal in de Sportstraat! Graag aandacht voor de afstand aub. Gelieve je te melden bij de juffen: juf Sara voor 5A. Juf Ciska of juf Els voor 5B. Juf Ilse of juf Cindy voor 5C. Voor de medicamentjes of andere medische vragen kunt u bij juf Heidi terecht. Juf Joke en enkele vrijwilligers zullen de valiezen in de bus deponeren.

  Lees Meer
    357 Hits
  357 Hits

  L4 4A, 4B... 4C????

   Jaja, de dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagvoormiddag bestaat er een '4C'! Juf Christine zal aan deze toffe bende lesgeven in taal, wiskunde, muzo, Frans en schrift: super!


 • Lees Meer
    251 Hits
  251 Hits