• 059 27 63 63

Technisch lezen

IMG_4479

Weet je dat wij het enorm plezant vinden om te lezen? Voorlezen in de klas, partnerlezen, flitslezen, toffe boekjes lezen... Minstens 3X per week oefenen we het hardop lezen in de klas.

 • Lees Meer
    75 Hits
  75 Hits

  Een heerlijk (afval)bad

  Lavendel-planten_groengeert_23032015

   Vandaag nam het vierde leerjaar een heerlijk bad. Het is te zeggen: een afvalbad. In klas leerden we hoe we moesten sorteren, wat we kunnen recycleren tot bepaalde producten, hoe we afval kunnen vermijden... In de sporthal mochten we dan onze kennis uittesten en wat bleek... we wisten er al heel wat van! Stad Gistel had opnieuw heel wat leuke dingen in petto: een klim-luchtkasteel, een winkeltje, een composthoek waarbij we lavendel mochten planten en nog heel wat meer. 


 • Lees Meer
    107 Hits
  107 Hits

  L4 Strapdag

  STRAPDAG_def_0

  Strappen = stappen en trappen. Dat was de boodschap op vrijdag 21 september. We kwamen massaal met de fiets, skeelers, step, gocart... naar school. De omgeving was autovrij en we mochten in de Pieter Bortierlaan ons naar hartelust uitleven. Ook het springkasteel en het krijten vonden er heel wat plezant. 

 • Lees Meer
    221 Hits
  221 Hits

  L4 ik bingel, wij bingelen, wij hebben gebingeld

  1426685999

  Ondertussen zijn we al een paar weekjes verder, toch hebben we het nieuwe bingeleiland van het vierde leerjaar al kunnen ontdekken. Heel wat kinderen verzamelden al pingping door zowel thuis als op school te bingelen. Zo blijft oefenen tof!

 •  

  Lees Meer
    330 Hits
  330 Hits

  Zoek op deze site

  Het weer

  9°C

  Gistel

  Helder Vochtigheid: 91%
  Wind: ZW aan 32.19 km/h

  Kalender

  Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.
  © 2018 Gravenbos Gistel. Katholiek Onderwijs Hinterland VZW

  Zoek