1KA: We trekken erop uit!

De vakantie is gestart! Jullie hebben nog heel wat foto's tegoed.  Onder andere de foto's van het leuke thema waarbij onze papa's een spelletje mochten komen spelen in de klas.  Wat kregen we heel wat leuke reacties van enkele enthousiaste papa's. 

Voor Vaderdag maakten we zelf een spelletje en in de klas speelden we zowel binnen als buiten verschillende spelletjes.

Er zitten heel wat verborgen talenten bij de papa's.  Ook hadden we nog twee moeke's die langsgeweest zijn om een verhaaltje te vertellen in de klas waarmee onze voorleesouders en voorleesgrootouders een waar succes was.

Voor het allerlaatste thema trokken we erop uit met onze tent. Toch wel het favoriete hoekje in de klas. Lekker barbecueën, even in de zon liggen en wat hengelen.

Ondertussen moesten we ook volop feest vieren voor alle kleuters die jarig zijn in de vakantie. En jawel er zijn twee vriendjes in de klas die grote broer geworden zijn. Proficiat Faber en Elindro.

Nu trekken we er voor twee maanden op uit, geniet van de vakantie!

Lees Meer
  94 Hits

1KA en 1KC naar de ijsjesboerderij!

Als afsluiter van een fijn schooljaar hadden we nog een mini-schoolreisje voorzien.  We trokken met de jongste kleuters naar de Kerckepolder te Moere voor een ganse dag spelplezier. We verkenden het terrein en weet je wie daar plots ook aankwam? Jawel juf Maaike en haar vriendjes waren ook van de partij.

We genoten van een lekkere picknick, speelden nog wat verder en kregen daarna een heerlijk ijsje. Dank je wel aan alle bereidwillige ouders en grootouders om te rijden.

Lees Meer
  90 Hits

1KB: We trekken erop uit.

De vakantie is in zicht. Tijd om al eens te mijmeren over die vakantie. Welke plannen maken we voor de vakantie? Sommige kleuters gaan naar de Zonnebloem, anderen gaan op sportkamp, nog anderen gaan op reis met de auto, het vliegtuig, de boot, de trein ...

We proeven in de klas al een beetje van die vakantieplannen en voelen ons soms al een beetje op reis in onze eigen klas.

Tussendoor vierden we ook nog de jarigen van juni, juli en augustus. Dikke proficiat aan Arthur, Nathan, Ianthe, Haike, Otis en Yuna.

En ook Juliette werd gevierd, want zij werd grote zus van Jeroom. Ook voor haar een dikke proficiat!

Met dit blogbericht sluiten we ons verhaal in de eerste kleuterklas B af. Op naar nieuwe verhalen in de nieuwe klas.

Lees Meer
  164 Hits

1K: We trekken erop uit met ... de mobilhome van juf Hadewych

Vandaag kwam juf Hadewych met haar mobilhome naar school. Ze kampeerde in de schooltuin en alle kleuters mochten eens op bezoek komen in haar mobilhome.

De kleuters waren vooral verbaasd dat juf Hadewych echt een huis op wielen had. Alles wat ze maar konden bedenken was in de mobilhome aanwezig.

Lees Meer
  213 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

27 september 2023
18 februari 2024
22 november 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023