18 april - Secretaressedag

Mieke, Eline, Hanne en Leen: jullie zijn goud waard. Dankjewel voor alles!! Hartjes vanuit Han.  

  340 Hits

Glow in the dark - fluofuif

Gedoucht en gewassen. Verkleed in het thema van dé party van vanavond. Zo begonnen we aan ons laatste avondmaal hier in Han-sur-Lesse. Iedereen was superenthousiast. De koks hadden dan nog voor een extra verrassing gezorgd voor onze jarige: Marie-Claire en iedereen in de eetzaal werden getrakteerd op een zelfgebakken chocoladetaart. Zo lief!

De place to party was dan ook mooi versierd met vlaggetjes, discolichten en een neonlicht. Zo kwamen onze fluo-kleurtjes nog beter uit. 

Zodra DJ Brittn de muziekknop indrukte, barstte het feestje los.  Halverwege werd de pauzeknop ingedrukt voor een chipje een een slokje. De kamer die het minst net lag ;) , deed een tegenprestatie. Tof gedaan jongens. Als tweede show-momentje kwam meester Geert op de proppen met een uitdaging. Hij daagde meester Mika uit voor een pomp-challenge. Meester Mika haalde het nipt. Een dikke proficiat aan beiden!!

Mooie liedjes blijven niet duren en iets na negen luidde de DJ het laatste lied in: Leef. De polonaise werd ingezet. Hierna maakte iedereen zich op voor de laatste nacht.

Bewonderenswaardig was het nadien heel snel stil in alle kamers.  De begeleiders mijmerden nog even na over de zalige, voorbije dagen. 

  255 Hits

Nieuwe lading foto's voorlaatste dag

Kunnen jullie geen genoeg krijgen van de foto's van jullie kapoentjes? Dan trakteren we jullie met plezier op een volgende lading.

Terwijl de kinderen zich vol spanning klaarmaken voor hun fluofuif, verzamelt de journalist ter plaatse al de foto's van haar fotografen. 

  259 Hits

Toffe activiteiten dag

Opnieuw hebben we een zalige, rustige nacht achter de rug. We zijn over de helft. Onze schoolreis loopt bijna op zijn einde. Maar... toch hebben we vandaag heel wat in petto voor onze liefste vierdeklassertjes. 

Overdag schuiven de kinderen door en doorlopen 4 activiteiten: mountainbiken, werken rond magnetisme en kompas,  wilde dieren knutselen en een avontuurlijk spel. Rustige activiteiten wisselen de sportievere af. Voor elk wat wils. 

Ook even vermelden dat we vandaag een jarige hebben. Marie-Claire verraste ons daarom met heel wat lekkers. We gaan haar vandaag wat extra in de watten leggen.  De groetjes van het thuisfront gaan we uiteraard ook doorgeven.

  271 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

05 december 2023
08 september 2023
05 september 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023