2KA Afscheid van Almas.

Vandaag namen we afscheid van Almas omdat ze zal verhuizen.

Stel het goed Almas!  We zullen je missen! 

Lees Meer
  147 Hits

K: Opener adventsactie

Vandaag verzamelden we met alle kleuters in de polyvalente zaal, want de kleuters van de tweede kleuterklas hadden ons iets te vertellen. Ze vertelden ons waarom we vanaf deze week elke week een kaarsje zullen laten branden op onze adventskrans, maar ook dat niet iedereen zoveel leuke dingen kan kopen of krijgen als wij. Daarom deden de kleuters een oproep om te gaan delen met kinderen die wat minder hebben dan wij. 

De komende weken zullen de kleuters verzorgingsproducten, speelgoed en pampers inzamelen, om dan te kunnen schenken aan de kinderen die het écht nodig hebben. Zo kan iedereen ook straks een leuk cadeautje vinden onder de kerstboom. Er werd al heel wat meegebracht door de kleuters, maar er is zeker nog wat plaats in onze verzameldozen!Lees Meer
  55 Hits

K: Opener fluoactie

Vandaag verzamelden we met alle kleuters in de polyvalente zaal voor een poppenspel. Juf Els en juf Astrid brachten ons het verhaal van Rien en Katrien. Deze 2 uiltjes waren helemaal niet goed zichtbaar in het donker, waardoor er wel eens een ongeluk gebeurde. Ze gingen op zoek naar oplossingen om beter zichtbaar te zijn in het donker, maar dat was niet evident. Tot ze een groep kinderen tegenkwamen die wel heel goed zichtbaar waren in het donker. Zij droegen namelijk een fluojas! 

De kleuters spraken af dat ze ook elke dag met hun fluojas naar school zullen komen, zodat ze goed zichtbaar zijn op de weg van en naar school. De kleuters die hun belofte nakomen, kunnen hier wel eens voor beloond worden. 

Dus... Gravenbossers, zorg dat je gezien bent!


Lees Meer
  228 Hits

K2: Herfst in het bos

Door de regen en onweersvoorspellingen kon jammer genoeg  onze geplande bosuitstap naar Brugge  niet doorgaan.  Gelukkig kwam  in de namiddag de zon toch tevoorschijn en  konden we  in de buurt nog  een herfst -en boswandeling maken.  We vonden heel wat herfstmateriaal  om mee te nemen naar de klas. Takken en blaadjes om te knutselen, nootjes voor de notenbak. ..  Kortom allemaal ingrediënten voor twee leuke en leerrijke herfstweken!

Lees Meer
  232 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

09 oktober 2022
25 november 2022
15 september 2022

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.