brieven schrijven naar het thuisfront

'Het eten is hier heerlijk.'

'De begeleiders zijn top. '

'Ik slaap hier super goed.'

'De activiteiten zijn fantastisch.'

Deze zinnetjes zullen jullie ongetwijfeld lezen na het schrijven van de brieven. De brieven worden dinsdagavond nog gepost zodat die zeker bij het thuisfront snel  terecht zullen komen.  De avond wordt verder nog rustig ingevuld met het spelen van spelletjes. Een mooie afsluiter voor een drukke dag. Prima ook voor de ferme wandeling die ze morgen nog zullen maken in het wildpark. 

  246 Hits

kompas- en fotozoektocht

Even het noorden kwijt? Dat kan natuurlijk altijd... Gelukkig weten we daar wel raad mee. Met kompas kunnen we moeiteloos onze weg terugvinden naar onze gîte.

  274 Hits

zotte kamers

Wist je dat de kinderen het heel leuk vinden om in de kamers van de gïte te vertoeven? De ene kamer is wel wat netter dan de andere. Gelukkig zijn Fleur de inspecteur en Frank Antistank er nog om de boel wat in de gaten te houden en tips te geven wat beter kan.  

  235 Hits

wildcraft + O la la

Als we de kinderen vragen: wat vond je tot nu toe het leukst? Dan antwoorden de meeste kinderen 'wildcraft'! Niet alleen dat vuur maken en een kamp bouwen was tof, maar ook de marshmallows die we boven dat vuurtje roosterden, viel in de smaak.  

Toch vonden veel kinderen de afwisseling met een iets rustiger momentje zalig. Een gorilla die een bikini draagt, een giraf met een kleedje en een krododil met laarzen... geef toe... dat klinkt toch mega. En dan nog in het Frans, dat maakt het nog meer hilarisch.

Vandaag kon de blog redelijk vlot aangevuld worden in het kantoortje van de gîte.  

  226 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

20 april 2023
16 september 2022
09 december 2022

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.