Mijn lievelingsspeelgoed 1A - 1B

Zie hier het lievelingsspeelgoed van 1A & 1B! Raceauto's, poppen, gezelschapsspelen, lego, ... noem maar op. We sorteerden het speelgoed in categorieën, gaven een spreekbeurt en op het einde van de week was het tijd om er eens mee te spelen! 


 • Lees Meer
    113 Hits
  113 Hits

  L1B Kunst met herfstschatten

  ​Vandaag maakten we in kleine groepjes kunstwerken met herfstmateriaal. De kinderen (en de juf) hebben er echt van genoten om dit te doen. De werkjes zijn prachtig! 

 • Lees Meer
    154 Hits
  154 Hits

  L1A Bezoek aan de bibliotheek

  Het eerstse leerjaar was te gast in de bibliotheek van Gistel. We kregen er wat meer uitleg over hoe de bibliotheek werkt en wat je er allemaal kan vinden. Als kers op de taart mochten we een boekje kiezen om mee te nemen naar de klas. Veel kinderen waren al in de bib geweest en kennen al goed hun weg. Leuk om te zien!

 • Lees Meer
    151 Hits
  151 Hits

  L1A Land art

  Na enkele lessen over de herfst en een kennismaking met land art mochten de kinderen van het eerste zelf aan de slag.  Met herfstvruchten mochten ze een echt kunstwerk maken in het grasveld op school. We zijn heel benieuwd hoe ons kunstwerk er morgen zal uitzien. Zal de wind onze blaadjes weggeblazen hebben? Zullen er diertjes de herfstvruchten opgegeten hebben? We zijn heel benieuwd om dit morgen samen te gaan bekijken ...

 • Lees Meer
    168 Hits
  168 Hits