L1 Breng je sportclub naar school

Woensdag 16 september was het de dag van de sportclub op school. Iedereen die lid is van een sportclub mocht in zijn sportkledij naar school komen. 
Voetbal, tennis, ballet, dansen, fietsen, paardrijden, zwemmen, atletiek, turnen, golf, basketbal, ... . Er zitten heel wat sportieve leerlingen in het eerste leerjaar!

 • Lees Meer
    62 Hits
  62 Hits

  L1A Een maquette van de klas

  Vandaag moesten de leerlingen in groep een maquette bouwen van de klas. Ze mochten hiervoor gebruik maken van verschillende materialen: lego, kapla, duplo, clicks, ... . Zoveel mogelijk meubels uit de klas moesten op de juiste plaats weergegeven worden. Nadat alle groepen klaar waren, werden alle maquettes bekeken en besproken en werd er met deeltjes uit al die maquettes één nieuwe maquette opgebouwd. Morgen werken we hiermee verder om een plattegrond te leren maken. 

 • Lees Meer
    125 Hits
  125 Hits

  L1A Oefenen met inhoud

  In onze rekenlessen proberen we de kinderen zoveel mogelijk te laten handelen. Zo begrijpen de kinderen de leerstof beter en kan rekenen ook héél leuk zijn.

 • Lees Meer
    105 Hits
  105 Hits

  L1 Conservatorium aan Zee op bezoek

  Vandaag mochten we proeven van een stukje van het aanbod van het Conservatorium aan Zee. We maakten kennis met enkele instrumenten en genoten van een leuk lied. 

  Voor wie graag meer wil weten over de wereld van woord en muziek is er op 12 september een beleefdag.


 • Lees Meer
    114 Hits
  114 Hits