Oefenen met de fiets 1B

Dinsdag hebben we wat geoefend met de fiets. We hielden rekening met de 4 fietsregels! 

Ik draag een helm

Ik fiets met twee handen op het stuur

Ik fiets rustig

Ik fiets op het fietspad


 • Lees Meer
    70 Hits
  70 Hits

  Bezoek van de politie!

  Gisteren kregen we bezoek van de politie! Ze kwamen niet zomaar, maar eigenlijk een beetje op inspectie. Ze vroegen zich af of de kinderen van het eerste leerjaar klaar zijn om zich in het verkeer te begeven. En ja! We deden allemaal flink ons best en we kregen groen licht van de politie, wel op voorwaarde dat we allemaal een helm en een fluojas dragen. We kregen ook de kans om vraagjes te stellen. Het was een geslaagde namiddag.


 • Lees Meer
    98 Hits
  98 Hits

  1KB: Bijenvoorstelling door 1LA

   Vrijdagnamiddag kwamen de leerlingen van de klas van juf Gitte ons even vertellen wat ze allemaal geleerd hebben over de bijtjes. Want ja, ook wij hadden al wat geleerd over de bijen, maar uiteraard wisten zij er nog veel meer van af. 

  Na een mooie speelse voorstelling over het leven van de bijen en al hun taken konden we nog even samen dansen in onze eigen bubbel. 

  Dankjewel aan de leerlingen en juf van 1LA. Jullie deden dat supergoed!

 • Lees Meer
    206 Hits
  206 Hits

  L1A EHBO

  In het thema 'Wel in je vel' leerden we heel wat over hoe we ons zelf moeten verzorgen. Ook het verzorgen van brandwonden, snijwonden en schaafwonden kwam aan bod. Natuurlijk mochten we dit ook eens met elkaar uitproberen. 

 •  

  Lees Meer
    229 Hits
  229 Hits