L6 Insecten

Veilig vermomd in in gestreepte camouflage vlieg ik voorbij...

 • Lees Meer
    97 Hits
  97 Hits

  L6 Bezoek Sound Factory Brugge: update!

  We bezochten deze week met het openbaar vervoer het Concertgebouw van Brugge.

  Dit educatieve labo dat de klas liet kennismaken met klankkunst blijft enorm scoren. In een eerste deel van de workshop nam de docent de groep mee voor een auditieve ontdekkingstocht doorheen het hele Concertgebouw. Al experimenterend ontdekken de leerlingen de werking van akoestiek, het effect van geluid en de wondere wereld van de klankkunst. Alles aangepast aan de leeftijd.

  Dan ging het richting Sound Factory waar de klas zich actief kon uitleven op de klankinstallaties. Op iMacs maakten ze hun soundscapes, op de Omni was het zoeken en werken met klankpatronen en op de Kilo Ohm was het volop experimenteren en improviseren.


 • Lees Meer
    165 Hits
  165 Hits

  L6 Griezelrap

  We hebben in een groepjes samengewerkt. We moesten eerst griezelige dingen verzamelen waar de meeste mensen bang van zijn. Daarna hebben we de tekst opgebouwd en dan voor de klas 'gerapt'. We mochten ook verkleedkleren en make-up meebrengen.

 • Lees Meer
    152 Hits
  152 Hits

  L6 Extra foto's sportdag/survival

  ​Ik wens jullie veel kijkplezier bij deze extra foto's om zo ook de sfeer wat op te snuiven van onze sportdag met het 6de leerjaar...

 • Lees Meer
    274 Hits
  274 Hits