3, 2, 1... Puur Avontuurklassen

IMG_5586
Nog 39 dagen en dan is het zo ver...: Het vierde leerjaar vertrekt op Puur Avontuurklassen in Han-sur- Lesse. Vandaag zijn we officieel gestart met de voorbereidingen. De kamerverdeling verliep alvast heel vlot. Om onze kamers wat kleur te geven, ontwierpen wel heel toffe affiches. Ook mocht een passende naam daarbij niet ontbreken. Wat dacht je van 'de Kletsende Katten, of van 'de fantastische flamingogirls', 'de coole pandaclub', 'de dolle dolfijnen'...?


We hoorden ook al een eerste keer ons lijflied: het Puur Avontuurklassenlied. Dat gaan we zeker zingen voordat we vertrekken op 23 april.

De eerste voorbereidingen voor de Talentenshow zijn ook al achter de rug. De komende donderdagen werken we dat verder uit in klas. Wat zijn al benieuwd naar elkaars dansjes, goocheltruuks, tips voor volleybal enz... 

Helaas ouders, jullie mogen niet mee. Maar de foto's die op de blog komen, zullen jullie wel een idee geven van hoe het daar is. Hou die dus zeker in de gaten!

Flickr Suite Plugin ERROR! Verbindingsfout: - "it was not possible to access the API call: it was returned an unexpected response status 503 Response: {"stat":"fail","code":105,"message":"Service currently unavailable (Site Disabled)"}"

Geef uw tekst hier ...

Zoek op deze site

Het weer

13.92°C

Gistel

Heldere Hemel Vochtigheid: 76%
Wind: SSW aan 2.1 METER/SEC

Kalender

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.
© 2019 Gravenbos Gistel. Katholiek Onderwijs Hinterland VZW

Zoek