Fontgrootte: +

K1C: schoolreis kinderboerderij d' Oude Smelterij Torhout

maxresdefault

Gisteren gingen de peuters van K1C op schoolreis naar de kinderboerderij in Torhout. Ondanks het mindere weer hebben we er toch een leuke dag van kunnen maken.

's Morgens vertrokken we met de grote bus richting Torhout. Op de bus zagen we ook al enkele dieren langs de weg. Toen we op de boerderij aankwamen aten we eerst ons tussendoortje op. Nadien mochten we op het speelplein. Door al dat spelen kregen we een beetje honger. 's Middags aten we onze boterhammen gezellig samen op in de grote schuur. Gelukkig zaten we net binnen toen het hard begon te regenen. Als ons buikje gevuld was, was het net gedaan met regenen. We konden nog even spelen op het speelplein. De toestellen waren wel een beetje nat, maar dat bedierf onze pret niet.

In de namiddag was het eindelijk zover. We kregen een rondleiding van de boer tussen de dieren. We zagen allemaal boerderijdieren zoals varkens, koeien, paarden, ezels, konijnen, eenden, kippen, schapen en geiten. De dieren mochten we aaien en soms zelfs eten geven. De poezen hebben we niet gezien. Die waren op stap op zoek naar muisjes. Op het einde van de rondleiding kregen we nog een glaasje appelsap van de boer. Mmmmm... Moe maar voldaan keerden we terug naar school.

{flickr set=72177720299214637}

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023