By Astrid Claeys on zondag, 29 september 2024
Category: Eerste kleuter

1KC Jules is jarig!

​Op onze kalender in de klas, konden we zien dat Jules bijna jarig was. Hij bracht voor ons een cadeautje mee en een doos vul spullen om zijn verjaardag te vieren. In het cadeautje zat een mooie taart. De taart mocht van Jules in het poppenhuis, zodat we er mee konden spelen. Ook de kronen en vlaggen fleurden het poppenhuis op. We konden er nu echt feest vieren. 

In de zandbak werden dan weer lekkere taartjes gebakken met kaarsjes op. We hadden geluk met het mooie weer, waardoor we nog snel even in de grote zandbak buiten taartjes gingen bakken.

Met de plasticine werden ook heel wat taartjes gebakken en versierd. 

Op de kalender zagen we dat niet enkel Jules jarig was, maar ook Matteo en Ari mochten hun verjaardag vieren in de klas. We maakten er een groot feest van en zongen en dansten door de klas. Hartelijk gefeliciteerd Matteo en Ari met jullie verjaardag! De kaarsjes op de taart uitblazen, was geen enkel probleem voor onze jarigen.

Elke jarige krijgt ook een mooie ballon om aan de boekentas te hangen. Zo kan iedereen zien dat ze jarig zijn. Er zijn grote ballonnen, maar ook kleine. En heel soms zijn er wel eens ballonnen die 'PANG!' zeggen...

Leave Comments