Fontgrootte: +

1KB: Jules zoekt paaseitjes

jules-zoekt-eitjes

De voorbije 2 weken leerden we alles over pasen. We begonnen ons thema met een kale paastak. Deze gingen we elke dag iets mooier maken met mooie paaseitjes. Zo telden we samen af naar Pasen. 

We begonnen met het knutselen van een paasmandje, zodat we op zoek konden gaan naar paaseitjes en ze makkelijk konden meenemen. 

Daarna gingen we zoals echte paashazen eitjes verstoppen in de klas en moesten de andere kleuters (en juf) op zoek gaan. We zagen dat er heel wat mooi paaseitjes waren. We gingen zelf ook eens eitjes versieren. Eerst met stickers en stift, daarna ook eens met verf. Het werden prachtige paaseieren!

Verder hebben we ook eitjes geteld, gesorteerd volgens kleur ... We speelden het jakkiebakspelletje en ook het paashaas kleurenspel. En maakten we ook mooie hanen met pluimen en plasticine.

We kregen ook bezoek van een lammetje in de klas en ook de kuikens van Lucas mochten ook eens op bezoek komen in de klas. De kleuters maakten al direct een hokje en een parcours voor de kuikens.

Op het eind van de week kregen we bezoek van de paashaas in de klas. De kleuters mochten deze keer op zoek naar echte chocolade-ei in de klas. Met hun mandje in de hand en hun beste speurogen gingen ze op zoek. En ja hoor, iedereen vond een lekker eitje!

We vierden ook de verjaardag van Charlie en vierden ook feest omdat Amena grote zus geworden is! Aan beide een. dikke proficiat!


Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

25 september 2023
09 februari 2024
25 maart 2024

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023