Fontgrootte: +

K1B Jules is jarig!

48802684553_453ecd2d32_o

Twee weken lang werkten we rond Jules is jarig.

De klas werd versierd met slingers, vlaggen en ballonnen. Ook een heleboel tekeningen kregen een plekje in de klas. Al snel werd het een echt feestklas! We leerden liedjes zingen en mochten kaarsjes uitblazen. Samen zorgden we ook voor een verjaardagsstoel. Dat is een speciale, mooi versierde stoel waar de jarig op mag zitten.
Wie jarig is krijgt natuurlijk ook een kroon. Deze mochten we zelf versieren. We versierden onze kronen met grote en kleine stippen en sterren. Voorlopig hangen de kronen in de klas. We kijken allemaal uit naar onze verjaardag, zodat we onze kroon mogen aan doen. 
In de klas mochten we ook oefenen en experimenteren met pomponnen, want elke kroon krijgt op elk puntje een pompon als je jarig bent. In de zandbak werden heel wat taartjes gebakken. Ook boven in de poppenhoek stond de taart klaar.
We mochten ook genieten van een leuke tiktak samen met de klas van juf Vicky.

Voor we het feest van Jules konden vieren, mochten we eerst de verjaardag van Elodie vieren. We wensten haar een gelukkige verjaardag met de moeilijke woorden 'Hartelijk gefeliciteerd' en mochten genieten van een gezonde aperitief in de klas. 

Eindelijk was het dan zover. Samen met de kleuters en peuters van juf Vicky mochten we genieten van een groot verjaardagsfeest met iets lekkers. Onze Jules koos voor een lekkere appeltaart en Jules van juf Vicky voor pannenkoeken. Ze kregen beiden een cadeautje en samen zongen we en vierden we feest. Ook de kaarsjes werden flink uitgeblazen. 

We kijken alvast uit naar de volgende verjaardag in de klas!

{flickr set=72157711086508383}

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023