Fontgrootte: +

1KB: Jules en de Sint

sinterklaasjules

De voorbije weken maakten we ons klaar voor de komst van de Sint en zijn pieten. We leerden alles over de Sint en zijn pieten. Welke kleren ze dragen, hoe ze het best over de daken lopen, of Sint en piet ook wel eens bang of verdrietig of boos zijn ...

We knutselden een Sint of een piet en maakten ook een mooie pietenmuts. Verder hebben we heel veel liedjes gezongen voor Sinterklaas en zwarte piet. En ja hoor, hij hoorde ons, want hij kwam wel 3 keer langs op school. Een eerste keer bracht hij heel wat lekkers naar onze klas. We konden proeven van chocolade, picknicken, speculaas, marsepein, pepernoten ... Op maandagmorgen ontdekten we dan dat hij nog een keer was langsgekomen. Deze keer bracht hij heel veel speelgoed naar onze klas. Wat zijn de kleuters blij met al die nieuwe spelletjes, blokken ... Na de middag kwam Sint dan nog eens naar school en konden we hem met liedjes en dansjes bedanken voor al dat lekkers en dat leuke speelgoed. 

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

10 februari 2024
05 december 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023