Fontgrootte: +

1KB: Igor de stippelkampioen

Igor-de-stippelkampioen

De leerlingenraad daagde ons uit. We werden gevraagd om een boek uit te werken en hierrond een raam te versieren in de inkomhal. We gingen aan de slag met het prentenboek: Igor de stippelkampioen. 

De Stippelspelen is de allerbelangrijkste sportwedstrijd van de wereld voor gestippelde atleten. Igor heeft flink getraind. Eindelijk gaat ook hij naar de Stippelspelen. Maar in welke sport zou zo'n piepkleine, vederlichte atleet uitblinken? Voor gewichtheffen was hij nog niet sterk genoeg en voor hoogspringen nog te klein. Uiteindelijk wordt Igor stuurman en kan hij zijn team door zijn aanmoediging als snelste over de eindmeet laten varen. 

Ook onze kleuters deden mee aan de Stippelspelen. We gingen fietsen, voetballen, basketten en hardlopen. Alle kleuters deden hun uiterste best. Maar ze moedigden ook elkaar heel hard aan. Uiteindelijk waren alle deelnemers echte kampioenen en verdienden ze dus een mooie medaille. 

We vierden ook de derde verjaardag van Anaïs en werden verwend met heerlijke wafeltjes. Dikke proficiat!

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

30 augustus 2023
26 maart 2024

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023