De stemming is een feit.

De stemming is een feit.

Vandaag werd er een stemming georganiseerd. De leerlingen kregen een officiële oproepingsbrief waarmee ze hen moesten aanmelden. De stemming was verplicht en geheim. 

Ook al waren alle campagnes schitterend gevoerd;hoorden we fantastische actiepunten en bewonderden we prachtige affiches ... de stress overheerste bij de kandidaten. 

Bij de telling van de stemming bleek dat alle kandidaten wel veel stemmen kregen. Alle kandidaten mogen super trots zijn op zichzelf. Dat bewijst dat er een goede sfeer in de klas is en dat we een echte vriendengroep zijn.

De schepenen en burgemeester vormen nu samen de klassenraad. Zij hebben de taak om activiteiten voor te stellen die voor de hele klas goed is. Zij vertegenwoordigen alle klasgenootjes. Wij verwachten veel van onze klassenraad! Maar ze zien het ook volledig zitten! Proficiat aan allen!

 • Contacteer ons

  Adres

  Gravenbos 6
  8470 Gistel

  Telefoonnummer

  +32 59 27 63 63

  Heb je dit al bekeken?

  Over Gravenbos

  Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

  U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

  Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

  Populaire artikelen

  14 september 2016
  01 september 2016
  10 maart 2017
  18 april 2017
  © 2017 Gravenbos Gistel. Katholiek Onderwijs Hinterland VZW

  Zoek