Schoolfeest L2

Schoolfeest L2 

Lees Meer
  138 Hits

L2 Schoolfeest

Gisteren was het eindelijk zover! De dag waar we al heel lang naar hadden uitgekeken, was eindelijk aangebroken. De dag van ons schoolfeest! We hadden heel goed geoefend en waren er helemaal klaar voor. Sommigen onder ons hadden wat last van podiumstress, maar allemaal stonden we vol ongeduld te wachten tot het onze beurt was om in de spotlights te staan. En wat hebben we geschitterd op dat grote podium en voor al die toeschouwers! Tussendoor mochten we wat spelen en genieten van de lekkere tussendoortjes die lieve mama's, papa's, oma's en opa's voor ons hadden gemaakt. 

Lees Meer
  295 Hits

L2 Hiep hiep hoera!

Proficiat aan onze jarigen van maart! 

Lees Meer
  143 Hits

L2 Fruitsla

Gisteren trokken we met de klassen 2A en 2B naar de markt. Daar kochten we allerlei soorten fruit dat we deze namiddag verwerkten tot een heerlijke fruitsla! Mmmm... Tussendoor oefenden we nog wat voor het schoolfeest. Veel 'gezonde voeding en gezond bewegen' dus!!

Lees Meer
  134 Hits

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

29 september 2023
10 september 2023
17 maart 2024

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023