Fontgrootte: +

De Mol van Han-sur-Lesse 2022

wie-is-de-mol-2022-canarische-eilanden_25546_xl
We trekken dinsdag naar Han-Sur-Lesse. Jullie weten het misschien nog niet, maar er is daar iets speciaals aan de hand: Gravenbos zal zes begeleiders mee hebben en één van hen werd gedoopt tot de mol van Han-Sur-Lesse. Het is de bedoeling dat jullie gedurende deze week de mol proberen te ontmaskeren. 

Elke dag krijgen jullie één tip te horen over het gedrag van de mol. Deze tip kunnen jullie noteren in jullie werkbundel. 
Maar let op! Het is niet zo eenvoudig als het lijkt. Niet enkel de mol zal vreemd gedrag vertonen, maar ook de andere begeleiders kunnen toevallig ook een … gedrag vertonen. Het is aan jullie om de echte mol te ontmaskeren!

Het molspel is het rode draadspel van de week. Dit betekent dat het een spel is dat we gedurende de hele week spelen. Af en toe zullen er rode draadjes in en rondom het gebouw gehangen worden. Zie je zo'n draadje, neem deze dan zeker mee. Op het einde van de dag moeten jullie deze draadjes per groep aan elkaar knopen. De groep die de langste draad aan elkaar heeft geknoopt krijgt nog een extra tip over wie de mol is. Of een tip over wie de mol net niet is…

Elke avond krijgen jullie een kaartje waarop staat 'ontmasker' de mol. Dit is jullie stemkaartje. Je ziet in de eetzaal van elke mogelijke mol een foto hangen. Onder elke foto staat er een stembus. Je stopt jouw kaartje in de stembus van de persoon die jij verdenkt de mol te zijn. Elke ochtend wordt er bekend gemaakt hoeveel stemmen elke begeleider heeft gekregen. 

Laat jij jou beïnvloeden door de stemmen van de anderen? Of weet jij het beter en volg je jouw eigen gevoel?


 

Reacties 2

Gast
Gast - Directeur Peter op maandag 18 april 2022 13:20

Morgen is het zover.. De vierdes op Puur Avontuurklassen!!

Alles is goed voorbereid.
De leerkrachten hebben het weer knap in elkaar gestoken.
De kinderen zijn voorbereid in de klassen.
Hopelijk zijn de valiezen klaar...

Ik ben ervan overtuigd dat het weer een unieke ervaring wordt.
Ik duim en wens jullie veel succes!

groeten
directeur Peter
(die een beetje jaloers is...)

Morgen is het zover.. De vierdes op Puur Avontuurklassen!! Alles is goed voorbereid. De leerkrachten hebben het weer knap in elkaar gestoken. De kinderen zijn voorbereid in de klassen. Hopelijk zijn de valiezen klaar... Ik ben ervan overtuigd dat het weer een unieke ervaring wordt. Ik duim en wens jullie veel succes! groeten directeur Peter (die een beetje jaloers is...)
Joke Booy op zaterdag 16 april 2022 10:04

Waw, wat ben ik benieuwd wie de mol dit jaar zal zijn! Ik kijk alvast ook uit naar alle andere activiteiten en tel ongeduldig af. Mijn valies zal ik vandaag alvast beginnen te vullen. Tot gauw iedereen! groetjes van juf Joke

Waw, wat ben ik benieuwd wie de mol dit jaar zal zijn! Ik kijk alvast ook uit naar alle andere activiteiten en tel ongeduldig af. Mijn valies zal ik vandaag alvast beginnen te vullen. Tot gauw iedereen! groetjes van juf Joke
Gast
maandag 15 augustus 2022

Captcha afbeelding

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen