Brieven voor het thuisfront

​Sommige kinderen kregen al briefjes opgestuurd van thuis uit. Vandaag kregen ze zelf de kans om via een briefje jullie op de hoogte te houden.

Niemand minder dan de directeur zal persoonlijk alle brieven op de post doen. Hij bracht ons een blits bezoek om te zien hoe flink iedereen hier is en hoe we het stellen.

 • Lees Meer
    791 Hits
  791 Hits

  Een dag vol avontuur in de natuur

  Vandaag waren we een hele dag 'op schok': Om 10 uur werden we met een busje gedropt bij de ingang van het wildpark. Jongens en meisjes gingen op stap. Zo maakten we kennis met de gezellige rendieren, de stoere wolven, de schuwe uilen, de uiterst charmantste poolvossen, de springende gemzen, de lieve 'teddy'beren, de koddige koeien, de modderige everzwijnen, de maffe moeflons, de lachende lynx, de prachtige przewalskipaarden, de dromerige damhertjes... Elk dier werd telkens op enthousiaste kreetjes onthaald. 

  Heel de voormiddag werd ook wel smachtend verlangd naar het belegd broodje in hun rugzak. Toen we aankwamen bij het speelplein mocht die uiteindelijk opgesmikkeld worden.

  In de namiddag bezochten we het museum Prehistohan. We moesten er de antwoorden uit ons bundeltje vinden. Dat lukte iedereen wel aardig. 

  Op dit moment is iedereen gedoucht en zijn de gezelschapsspelletjes bovengehaald. Straks volgt er het avondmaal (vol-au-vent) en worden de brieven naar jullie geschreven. De begeleiders zullen die vanavond nog op de bus doen.

 • Lees Meer
    990 Hits
  990 Hits