• 059 27 63 63

Aangekomen!

IMG_4376

​Oef! We zijn rond 14.45 uur goed aangekomen in Han-sur-Lesse onder een stralend zonnetje.

Vanmorgen zijn we met volle moed (met hier en daar wel een traantje) vertrokken aan de parking van Zomerloos. Natuurlijk mocht het Puur Avontuurklassenlied niet ontbreken. Zelfs de pers was aanwezig.

Van Gistel reed de bus naar Lacs de l'Eau d'Heure. Daar bezochten we de grootste stuwdam van België. Dat was wel impressionant. Zelfs de enkele leerlingen met hoogtevrees durfden het ook aan om 100 m met de lift te stijgen. Het zicht was adembenemend. 

Na onze picknick stapten we opnieuw de bus op. Deze keer naar Han-sur-Lesse. 
De rit was wel lang, maar dankzij de busquiz viel dat heel goed mee.

Op dit moment is er een groep leerlingen bezig met het verkennen van het mooie dorpje. Dit doen ze met het kompas. Ondertussen moeten ze foto's herkennen en terugvinden. 

Een andere groep maakt medailles om dan uit te reiken aan alle deelnemers van de Talentendoos. Vanavond mogen de kinderen tijdens de Talentendoos hun act opvoeren: moppen tappen, dansen, zingen, voetbaltrucjes, goochelen...

De derde groep installeert hun gezellige kamer. Veel kinderen hebben al laten blijken dat ze het een mooie gîte vinden. Al heeft een enkeling ook al geopperd dat de kamers kleiner zijn dan op de foto's te zien waren. :) 

Alle groepen schuiven door zodat ze de drie activiteiten meegemaakt hebben.

Straks volgt het avondmaal. Zelf weet ik nog niet wat het is, maar ik heb wel al komkommers gezien.
Ook zijn er al 2 brieven toegekomen! Dat is rap.

Later op de avond krijgen jullie een vervolg van de dag te lezen en te zien met meer foto's.  • © 2018 Gravenbos Gistel. Katholiek Onderwijs Hinterland VZW

    Zoek