Talentendoos deel 1

Al een aantal weken hebben ze het voorbereid en keken ze er naar uit. Vandaag was het voor een aantal kinderen al zover: de talentendoos. 

We konden genieten van mopjes, voetbalmoves, ingewikkelde danspasjes. Heel de show werd aan elkaar gepraat door de knotsgekke Sissi mit die kleine pompons. 

De foto's spreken boekdelen.

 • Lees Meer
    1144 Hits
  1144 Hits

  Kennismaking met Han en onze gîte

  ​De kinderen zijn zich nu aan het wassen en hun pyjama aan het aandoen. De eerste activiteiten zijn immers achter de rug.

  Voor de talentendoos vanavond ontworpen de kinderen hun eigen medaille. Er zitten heel wat pareltjes tussen. 

  Tijdens de fotozoektocht maakten de kinderen gebruik van een kompas en aanwijzingen. Onderweg moesten ze uitkijken naar plaatsen die op foto's in hun werkboek stonden. De groepen waren echt enthousiast en konden ferm doorstappen!!! De begeleiders konden zelfs bijna niet meer mee ;)

 • Lees Meer
    977 Hits
  977 Hits

  En we zijn vertrokken en... aangekomen!

  Na een kort afscheid van mama, papa gingen we op weg naar Han. De busrit verliep heel vlot en de tijd vloog voorbij. De juffen zorgden voor animatie en een busquiz. 

  We kwamen in Han-sur-Lesse aan en mochten eerst wat ontspannen op het speelpleintje. Ondertussen hielpen enkele lieve leerlingen de bus legen. En ja, het zonnetje was zelfs even van de partij.

  Een heerlijke geur kwam ons al tegemoet vanuit de keuken. De koks presenteerden ons als middageten: pompoensoep (heerlijk), groentengratin (verdeelde meningen) en een appel. 

  Straks volgen meer foto's van de activiteiten tijdens de middag en het eerste deel van de talentenshow. Vanaf dan wel kijken op de juiste dag van de Puuravontuurklassen.

 • Lees Meer
    1310 Hits
  1310 Hits