Talentendoos deel 1

Benieuwd welke talentjes we mee hebben op Puur Avontuurklassen? Check dan vooral de onderstaande foto's: Lit!! (woordje geleerd van juf Helena, wat betekent: hartstikke gezellig).

 • Lees Meer
    147 Hits
    5 reacties
  147 Hits
  5 reacties

  Fotozoektocht met kompas om dorpje Han te verkennen

  We leerden reeds hoe een kompas werkt en hoe je die moet gebruiken om zich te oriënteren. Maar om dat in werkelijkheid te gebruiken... Vandaag was het hét moment. Na een korte opfrissing moesten we de weg in Han-sur-Lesse terugvinden. De foto's die we onderweg moesten vinden, maakten het extra moeilijk. Maar de ouders kunnen op beide oren slapen, niemand liep verloren en we zijn nog steeds voltallig ;) 

 • Lees Meer
    195 Hits
    10 reacties
  195 Hits
  10 reacties

  Medailles maken

   Straks mogen de kinderen een showtje voor elkaar brengen tijdens de Talentendoos. Om elkaar daarna extra in de bloemetjes te zetten, knutselden ze een hippe medaille in elkaar. 

  Als vieruurtje werden we getrakteerd op een eierkoek en een appelsapje.


 • Lees Meer
    156 Hits
    6 reacties
  Recente reacties op dit bericht
  Vande Kerckhove Mieke
  Dag Matteo! Wat ziet het er daar superleuk uit! We zijn al heel benieuwd naar al jouw avonturen! Dikke kus en dikke knuffel van o... Lees verder
  dinsdag 23 april 2019 18:08
  156 Hits
  6 reacties

  Kamers installeren

  Wow, wat een luxe kamer hebben wij! Joepie, ik lig aan het raam. Tof, die deuren die het slaapgedeelte scheiden met de doucheruimte! Ik heb heel positieve commentaren gehoord van de leerlingen. De kinderen kregen wat tijd om hun valies te legen en hun bed op te maken. Maar... ook werd al gemerkt dat er toiletzakken op de vensterbank plots stonden i.p.v. bij de douche. Ook kregen er knuffels pootjes en wandelden naar een ander plekje in de kamer. Gelukkig vond iedereen zijn gerief terug. Hoe kan dat toch? Of zou dat mollenwerk zijn...?

 • Lees Meer
    136 Hits
    0 reacties
  136 Hits
  0 reacties
  © 2019 Gravenbos Gistel. Katholiek Onderwijs Hinterland VZW

  Zoek