Fontgrootte: +

Veilig in het verkeer

banner

Jaarlijks neemt gouverneur Decaluwé samen met Vzw Verkeersveilig West-Vlaanderen het initiatief om de verkeerscampagne "Verplicht verlicht" te organiseren. In de preventieve fase werden 16324 technische fietscontroles uitgevoerd in scholen. Daarvan bleken 7523 fietsen of 46% niet in orde. Bij 21% ging het om defecte of ontbrekende fietsverlichting. Tijdens de repressieve fase werden 24253 fietsen gecontroleerd. 13% bleek niet in orde. 7,2% was niet in orde met zijn fietsverlichting. De gouverneur wenst de politie, scholen en gemeenten te bedanken voor hun medewerking, inzet en bescherming van de fietser in de donkeren maanden! 

Ook in Gravenbos hebben wij een heuse 'veilig-in-het-verkeersactie' gehouden, gekoppeld aan een fluo-actie met als apotheose een heuse fluofuif eind februari.

Mogen wij nog eens een oproep doen aan alle ouders om regelmatig eens de fietsen van de kinderen te controleren. Goede werkende remmen en een goede verlichting zijn levensnoodzakelijk.

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

05 september 2023
07 januari 2024

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023