Nieuws

Zomeraanbod vakantiekampen

cover

Zoek je nog een oplossing voor je kinderen in de zomervakantie? Hunkeren je kinderen naar een vakantiekamp? Willen je kinderen graag iets nieuws uitproberen? Dan vind je wat je zoekt in de brochure 'Paas- en zomeraanbod 2021': een overzicht van alle vakantie-initiatieven voor Gistelse kinderen.

Je vindt er allerhande informatie terug over de sportkampen, de speelpleinwerking, de buitenschoolse kinderopvang en andere mogelijkheden voor de paas- en zomervakantie. Onder andere de inhoud van het kamp, de contactgegevens, de prijzen en uren ... Achteraan in de brochure vind je verdere informatie over mogelijke financiële tussenkomsten.

Bekijk hier digitaal de brochure

Een papieren exemplaar kun je afhalen in het vrijetijdscentrum Zomerloos, bibliotheek Ter Elst of de buitenschoolse kinderopvang de Zonnebloem.

NIEUW: vier extra vakantiekampen voor kleuters i.s.m. Zazou Kriebels

Tijdens de opmaak van de brochure zijn de sport- en jeugddienst op een aantal noden gebotst. Een 30-tal kleuters bleven op een wachtlijst staan bij gebrek aan aanbod. Vanuit de jeugddienst kwam de vraag om een extra vakantiekamp voor kleuters te organiseren.

De sportdienst bekeek diverse mogelijkheden. Een mogelijke partner werd gevonden bij Zazou Kriebels. Deze vzw heeft al een tijdje een goede werking in Oostende.

Vier kleutersportkampen worden georganiseerd, eentje tijdens de paasvakantie en drie tijdens de zomervakantie. Kleuters van 2,5 tot 6 jaar - ook kinderen van het eerste leerjaar - zijn welkom.

Periode kamp en locatie:

  • Bekijk hier het filmpje van het paaskamp in Gistel!

  • Zomervakantie: prijs € 75
    • maandag 5 tot vrijdag 9 juli - gemeenteschool De Horizon
    • maandag 12 tot vrijdag 16 juli - vrijetijdscentrum Zomerloos
    • maandag 16 tot vrijdag 20 augustus - vrijetijdscentrum Zomerloos

Je kunt je kind inschrijven voor een volledig kamp. Je kunt ook een flexibele halve dagkaart (€ 11) of dagkaart (€ 18) kopen.

Meer info en inschrijven op zazoukriebels.be of info@zazoukriebels.be

Geïnteresseerde lesgevers kunnen zich inschrijven via deze link.

Bekijk hier het filmpje van Zazou Kriebels!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://gravenbos.be/