Nieuws

Even uw aandacht!

news
De school is sedert maandag goed herstart!

We zijn blij dat de kinderen terug naar school mogen komen, dat we opnieuw les kunnen geven in de klassen..
Enkele kinderen en leerkrachten moeten door covid nog even thuis blijven. We hopen hen ook snel terug te zien.
Maar alle begrip, want de gezondheid en de veiligheid gaan voor op alles!

Ik wil meteen alle ouders en kinderen bedanken omdat iedereen zich voorbeeldig aan de aangepaste afspraken en voorschriften houdt! Ik ben blij dat alles zo goed verloopt, en hoop dat iedereen zo verder blijft meewerken.

Lesdag 25 november
Op woensdag 25 november was er een pedagogische studiedag voorzien voor de leerkrachten en moesten de kinderen niet naar school komen. Maar omdat er al een week minder les was, vinden wij het belangrijker voor de kinderen en de leerkrachten dat zij die dag wel les krijgen. Daardoor is woensdag 25 november dus een gewone lesdag geworden. Iedereen moet op school zijn.


Oudercontacten lagere afdeling
Voor het lager stonden er oudercontacten gepland op donderdag 26 november. Maar door de corona-maatregelen mogen we deze niet fysiek laten doorgaan. We passen deze oudercontacten aan naar online-oudercontact. Dit vergt wat extra werk om alles technisch in orde te krijgen. Vandaar dat we de oudercontacten een weekje later laten doorgaan.
De online-oudercontacten voor het lager zullen dus doorgaan in de week van 30 november tot 3 december!
Maandag 23 november krijgen jullie de brief mee met de momenten waarop die contacten voor de klas doorgaan, alsook de uitleg hoe je kunt intekenen. Er wordt per kind tien minuten voorzien. We vragen dat gescheiden ouders op hetzelfde moment het gesprek volgen.
 
De foto's van uw kind(eren)
Naar jaarlijkse gewoonte bieden we een pakketje aan met foto's van jullie kind(eren). Deze werden ondertussen meegegeven.
De actie wordt afgesloten op 1 december. Gelieve tegen dan uw bestelling door te geven aan de leerkracht.

Tot zover...
Ik hoop oprecht dat iedereen gezond mag blijven, dat we allemaal gespaard blijven en dat we verder goed onderwijs kunnen geven.. Samen gaan we er voor!

Directeur Peter Willems

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://gravenbos.be/