Deze week maakten we er een hele gekke week van. Alles kon even deze week. 

Op maandag gingen we voor een gekke schoenendag. Tijd om onze schoenen even onder handen te nemen. De kleuters konden naar hartelust hun schoenen versieren. Het werden prachtige ontwerpen. We konden niet anders dan ook even met deze schoenen op stap te gaan en even wat vitamine D op te doen op deze zonnige dag.

Op dinsdag gingen we voor een gekke hoedjesdag. De kleuters mochten kiezen welk hoedje ze graag wilden maken. Zo werden spidermanhoedjes, pawpatrolhoedjes, maar ook pietenmutsen en mijters gemaakt. Je kon het zo gek niet bedenken, of de kleuters konden het wel maken. 

Op woensdag was het tijd voor een gekke bekkendag. En ja hoor dat kunnen ze goed. De gekste bekken werden getrokken.

Op donderdag namen we de haren onder handen. De kleuters kregen een foto van zichzelf, maar het haar was verdwenen. Tijd om zichzelf een nieuw kapsel te geven. 

En op vrijdag mochten de kleuters zich eens helemaal laten gaan. De gekste pakken werden boven gehaald en we vierden carnaval. Maar geen carnaval zonder pannenkoeken, dus staken de kleuters hun handen uit de mouwen en bakten ze samen met juf Hadewych heerlijke pannenkoeken voor het carnavalfeest in de namiddag.