2ab61d04-6ba2-479d-b5d6-636631eab97d

Wat keken we er allemaal hard naar uit, maar vandaag was het eindelijk zover. We mochten op schoolreis met de grote bus. 

We vertrokken richting Oostende waar we eerst naar de Tik Tak expo gingen. Voor we naar binnen gingen trokken we even naar duinen, waar we een prachtig zicht over de zee en de haven hadden. Met dit weer een ideale plek om ons tussendoortje te eten en uiteraard wat te ravotten in de duinen. 

Daarna gingen we binnen in het grote Fort Napoleon en stonden we plots zelf in een echte Tik Tak voorstelling. We hadden ogen tekort. We konden puzzelen, dansen, lichtjes aansteken, samen spelen met het melkmannetje en nog zoveel meer. 

Kijk maar even mee naar de foto's van deze voormiddag.









  • Daarna trokken we naar Hangtime waar we in de namiddag gingen springen, ravotten ... Maar voor we hier aan konden beginnen moesten we eerst wat energie opdoen. We aten een stevige lunch en kregen daarna ook wat tips om er een veilige en vooral leuke namiddag van te maken. De kleuters waren onvermoeibaar en sprongen, klommen, liepen, de hele zaal door. Er zitten enkele echte jumpers in onze klassen. Hieronder vind je de foto's van deze fantastische namiddag. 

    De juffen waren alvast heel trots op alle kleuters!

    Een extra dankjewel ook aan de extra begeleiders van vandaag!