Fontgrootte: +

K3 - SCHOOLREIS KIJKBOERDERIJ PIERLAPONT

paard-huifkar-copy

Vandaag was het de grote dag. We vertrokken met de bus naar de kijkboerderij Pierlapont. We werden hartelijk verwelkomd door boerin Els. Bij aankomst mochten we eerst een koekje eten en iets drinken. Daarna ging de ene groep de dieren voederen en de andere groep mocht een ritje doen op paard Frauke als ze daar zin in hadden en spelen in het hooi.  We wisselen van groep, zodat iedereen de kans had om op het paard te rijden. Tijd om te picknicken en te spelen in de grote zandbak. Boerin Els had nog een verrassing voor ons.  Een heerlijk ijsje. 

We konden aan de slag om ons eigen broodje te bakken. Via een zoektocht vonden we het authentieke bakhuisje. Daar stond de huifkar ons al op te wachten. We werden door Boer Sam rondgereden naar de kikkerpoel. Een wandeltocht door het bos en de weiden bracht ons terug naar de boerderij. Ons broodje werd ondertussen gebakken en was klaar om mee te nemen naar huis. Ook de bus stond ons op te wachten...tijd om terug te keren. 

Nagenieten van een leuke dag op de boerderij!

{flickr set=72177720298877927}


Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

02 januari 2024
27 september 2023

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023