Fontgrootte: +

Valies klaar... ready to take off

27893190

Ondertussen is ieders valies klaar en zijn de kriebeltjes ook al aanwezig.

De directeur/ juffen/meester/ begeleiders volgen de media op de voet en de gîte in Han-sur-Lesse werd ook nog opgebeld: alles blijft door gaan! Woop woop!

We houden jullie op de hoogte voor de laatste wijzigingen. Volg de blog vanaf morgen via 'varia - puuravontuurklassen'.

Deze blog wordt elke dag tijdens de PuurAvontuurklassen voorzien van heel veel foto's van uw uk. Door de corona zijn de afspraken in de gîte enorm streng en is de toegang tot de refter alleen toegankelijk tijdens het eten. Dat is nu net de enige plaats waar er wifi is. We doen er echter alles aan om de blog goed bij te houden. Meer info volgt morgen als we ter plaatse zijn.

Tijdens deze uitstap zullen de klassen van het vierde en 3C in de goeie handen zijn van juf Sara (4A), juf Cindy (4B), juf Els (3C).

Tot morgen om 8.00 uur aan de Sporthal in de Sportstraat! Graag aandacht voor de afstand aub. Gelieve je te melden bij de juffen: juf Sara voor 5A. Juf Ciska of juf Els voor 5B. Juf Ilse of juf Cindy voor 5C. Voor de medicamentjes of andere medische vragen kunt u bij juf Heidi terecht. Juf Joke en enkele vrijwilligers zullen de valiezen in de bus deponeren.

Contacteer ons

A    Gravenbos 6, 8470 Gistel

E    info@gravenbos.be

T    +32 59 27 63 63

 

Volg ons

Heb je dit al bekeken?

05 februari 2024
18 november 2023
01 februari 2024

Over Gravenbos

Het schoolteam is blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Wij zullen ons ten volle inzetten voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind.

U mag een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen en problemen staan we steeds voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Populaire artikelen

23 augustus 2023
27 september 2023